PREPOZNAJTE NAS: U nove izazove sa novim odijelima

Datum objave: 30.11.2023

Danas sa javnošću dijelimo iskustvo i uspješan završetak našeg projekta “Prepoznajte nas!” u suradnji sa Omladinskom bankom i Fondacijom Mozaik. Ovaj projekt je iznjedrio brojne pozitivne promjene u našoj organizaciji i zajednici, te smo ponosni što smo mogli biti dio ove inspirativne inicijative. 

Jedna od ključnih preobrazbi koju smo ostvarili kroz projekt jeste osiguranje bolje vidljivosti i veće sigurnosti naših volontera. Kroz suradnju sa renomiranom firmom EnaTex, dobili smo potpuno nova službena odijela koja su ne samo estetski privlačna, već su i dizajnirana s posebnim naglaskom na povećanje vidljivosti naših volontera u različitim situacijama na terenu. Sigurnost naših volontera je od najvišeg prioriteta, a nova odijela će osigurati da budu prepoznatljivi i zaštićeni dok pomažu zajednici. 

Projekt “Prepoznajte nas!” nije se zaustavio samo na odijelima. Nastavili smo našu predanu misiju educiranja i osnaživanja zajednice kroz održavanje informativnih i interaktivnih radionica o prvoj pomoći. Ove radionice su sastavni dio našeg angažmana kao Crvenog križa, jer vjerujemo da je osnovno znanje prve pomoći esencijalno za brzu i efikasnu intervenciju u slučaju nemilih događaja.

Ovaj projekt je samo početak našeg traganja za novim mogućnostima da obogatimo živote u našoj zajednici. S planovima za još mnogo sličnih projekata, nastavljamo raditi s istom strašću i entuzijazmom kako bismo stvorili još bolju budućnost za sve nas.