ZAJEDNO U OPORAVKU PROSTORIJA CRVENOG KRIŽA ZAVIDOVIĆI

Datum objave: 30.11.2023

Naši  volonteri su se udružili kako bi doslovno udahnuli novi život našoj kancelariji, pomoćnim prostorijama, te čak i našoj dragocjenoj sali gdje se odvijaju predavanja iz prve pomoći. 

Danas je bio dan kada je timski duh bio na vrhuncu, a četke, mopovi i krpe postali su naši saveznici u stvaranju boljeg okruženja za sve nas. Temeljito smo očistili svaki kutak i unijeli i dašak pozitivne energije u svaki prostor. 

Naša sala za predavanja, mjesto gdje se dijeli znanje o prvoj pomoći, sada sjaji novim sjajem – jer svaki korak prema sigurnijoj budućnosti zaslužuje i adekvatno okruženje. 

Ova akcija nije samo o čišćenju – ona je simbol našeg neprestanog truda da pružimo najbolje što možemo našoj zajednici. Volonteri su pokazali da su spremni ne samo nositi nova odijela i pružiti prvu pomoć, već su i spremni poduzeti korake kako bi se osjećali bolje u svakom trenutku. 

Hvala svima koji su uložili svoje vrijeme, trud i srce kako bi ovu akciju učinili uspješnom. Vaša predanost nas inspirira i pokazuje da zajedno možemo stvoriti okruženje koje nas ponosi.