Velikodušna donacija preduzeća „Feko-sale“ obradovala Zavidovićane na najslađi način

Datum objave: 30.11.2023

U trenucima kada podrška i solidarnost imaju poseban značaj, preduzeće „Feko-sale“ iz Zenice se istaklo kao izuzetan primjer, donirajući više od 217 paketa slatkih rolata marke Insifa Boundolce u ukupnoj vrijednosti od 2902,39 KM Crvenom križu Zavidovići. Ova dragocjena donacija stigla je kao blagoslov za zajednicu, osiguravajući da se osnovne potrebe najugroženijih stanovnika ispune na najslađi način.

Slatki rolati podjjeljeni  su širokom spektru primalaca  uključujući korisnike javne kuhinje, mališane u vrtićima, invalide te socijalno ugrožene osobe. Ova donacija je ne samo razveselila nepce korisnika, već i doprinijela osjećaju zajedništva i pažnje prema ugroženima.

Zahvaljujući „Feko-sale“ i drugim dobročiniteljima, Crveni križ Zavidovići je u mogućnosti ostvariti svoju misiju pružanja humanitarne pomoći i podrške onima koji se suočavaju sa socioekonomskim izazovima.

Ova inspirativna priča o darivanju i solidarnosti podsjeća nas da su male geste velikih srca te da zajedno možemo pružiti ruku podrške svima kojima je to potrebno.