Uspješno održana akcija darivanja krvi u firmi TISA KOMERC

Datum objave: 30.11.2023

👉🏻 “Nema većeg poklona od vremena i energije koju uložiš da nekome pomogneš , a zauzvrat ne očekuješ ništa.”

👉🏻 Da zaista i dalje postoje ovakvi pojedinci, iznova je dokazala kompanija Tisa Komerc d.o.o. Žepče u kojoj je danas održana AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI za usposlenike i osoblje firme.

👉🏻 Krv je nezamjenjivi lijek kojeg niko ne može napraviti ali svi mogu poklanjati, a čak 15 poklon-doza donirali su uposlenici ove firme čiji vlasnik je prepoznao važnost ovakve vrste društvenog i zdravstvenog dobra.  Važno je napomenuti da je vlasnik kompanije gospodin Nagib Mujkić samoinicijativno preuzeo sve troškove realizacije ove važne manifestacije, na čemu mu se iskreno zahvaljujemo.


👉🏻 Akciji je prisustvovao i ministar privrede ZDK Samir Šibonjić sa saradnikom Jasminom Šarićem, koji nam se obratio i značajno pridonio veličini iste, a cijeli događaj propratila je SMART televizija i tako osigurala objektivnu sliku humanosti na djelu.  Akcije poput ovih ključne su u osiguravanju bezbjednijeg i kvalitetnijeg života svih naših sugrađana, kao i podizanju sveopće svijesti o važnosti darivanja krvi kao nesebičnom vidu pomaganja drugima.

👉🏻 Još jednom se zahvaljujemo kompaniji Tisa na ukazanom povjerenju i spremnosti na djelovanje, a Vas pozivamo da, ukoliko biste željeli donirati svoju krv, a ispunjavate neophodne uslove, isto i osigurate kontaktom na broj 032 878 858 ili direktno na adresi Dr. Pinkasa Bandta 10A